Menu

Здай будь старий телефон - отримай знижки в «Ельдорадо»

Нам пише Ельдорадо.


Сдай любой старый телефон – получи скидки в «Эльдорадо»

Сучасна техніка застаріває набагато швидше, ніж хотілося б. Бути в тренді і мати самий новий апарат стало дуже накладно: передові моделі виходять кожен місяць, і те, що було потужним вчора, сьогодні вже не в моді.

У багатьох читачів iPhones.ru будинку скупчилося кілька смартфонів або звичайних телефонів, яким вже не знайти застосування. Зніміть їх з полиці, здміть пил - і несіть в «Ельдорадо», де почалася акція Здай будь старий телефон - отримай знижки в «Ельдорадо»!


Сдай любой старый телефон – получи скидки в «Эльдорадо»

До 16 вересня ви можете принести свій мобільний телефон або смартфон в магазин «Ельдорадо» і отримати за нього акційну картку з балами. Приймаються навіть частково зламані і неробочі пристрою. Дізнатися, які девайси беруть участь у акції, а також знайти максимальні суми виплат можна, звірившись з цим списком.

Якщо ваш апарат не входить в певний список моделей, що беруть участь в акції, то його все одно можна здати і отримати знижку по утилізації Brightstar до 1 000 рублів, розмір знижки визначається залежно від суми наступної покупки.


Що буде робити «Ельдорадо» зі старими і новими смартфонами?


Сдай любой старый телефон – получи скидки в «Эльдорадо»

Акція проводиться за прямої підтримки відомої міжнародної компанії Brightstar, яка займається відновленням пристроїв при сприянні їх виробників і великих роздрібних мереж.

Система максимально прозора: ваш смартфон або телефон буде відправлений для перепродажу в Гонконг, а потім в країни Латинської Америки та Південно-Східної Азії. У процесі багато з пристроїв будуть відновлені, і частина з них, доведених до стану нових, пізніше з'являться у продажу з відповідною позначкою і високою знижкою. Brightstar вдихає друге життя у пристрої, які лежать у вас на полиці без діла.

Кошти, отримані в рамках акції, нараховуються на акційну картку в якості знижки на наступні покупки в «Ельдорадо». В акції можуть брати участь особи, що досягли 18 років і мають при собі паспорт.


Сдай любой старый телефон – получи скидки в «Эльдорадо»


Сдай любой старый телефон – получи скидки в «Эльдорадо»

В азіатській культурі прийнято здавати непотрібні електронні пристрої. Так люди піклуються про екологію і дають колись улюблених гаджетів друге життя. Швидше за все, вони потрібні кому-небудь іншому набагато сильніше, ніж нинішньому власнику. Хороша традиція продовжується і в Росії завдяки акції «Ельдорадо». Зробіть корисну справу і отримаєте за це бали. Загляньте в шафу і приносите нам ті смартфони, планшети і телефони, які вам більше не потрібні. Чекаємо в «Ельдорадо»!

*Термін проведення акції з 18.08.2014 по 31.12.2014. З 18.08.2014 за 16.09.2014 при здачі певної старої мобільної техніки (згідно з переліком, затвердженим Організатором) клієнт отримує Акційну картку з певним розміром знижки на майбутню покупку. Розмір знижки становить до 14000, залежить від моделі і стану здаваної техніки і визначається Організатором акції. Точний розмір знижки можна дізнатися в магазинах Ельдорадо. У разі, якщо техніка не входить в перелік певних моделей або знаходиться в стані невідповідним правилами акції, мінімальна сума знижки при здачі будь старої мобільної техніки становить 200 на майбутню купівлю (при купівлі на суму до 3999 руб.). Збільшити знижку при здачі будь старої мобільної техніки (телефони, смартфони, планшети), що не входить у перелік визначених товарів, можна, зробивши наступну покупку на певну суму: клієнт отримує наступні розміри знижок: знижка 400 при покупці на суму більше або дорівнює 4000; знижка 600 при покупці на суму більше або дорівнює 7000; знижка 1000 при покупці на суму більше або дорівнює 12000. З 18.08.2014 по 31.12.2014 знижку можна використовувати при оплаті до 99% вартості майбутніх покупок в магазинах Ельдорадо. Можлива зміна умов, продовження строку дії, або дострокове припинення акції без попереднього повідомлення. Організатор акції: ТОВ «ЕЛЬДОРАДО», 125493, Росія, Москва, вул. Смольная, 14. ОГРН 5077746354450.

|