Menu

Скільки заробляють працівники Apple


Сколько зарабатывают сотрудники Apple

Найдорожча компанія в світі кожний квартал рапортує про збільшення виручки, чистого прибутку та інших фінансових показників. Apple в останні роки успішна як ніколи, і багатьом, напевно, цікаво, скільки ж заробляють співробітники компанії, що подарувала світу iPod, iPhone, iPad і комп'ютерів Mac. Інформації про це не так багато, але фахівці компанії BusinessVibes все-таки зібрали певні дані на цю тему.

У BusinessVibes використовували дані, отримані з сайту Glassdoor, де окрім вакансій озвучуються і зарплати працівників. Таким чином, вдалося підрахувати щорічний дохід для двох десятків позицій в Apple від співробітника Apple Store до спеціаліста промислового дизайну.

Менше всіх в Apple, за даними BusinessVibes, заробляють так звані генії в Apple Store. Їх щорічний дохід складає $41 824. Також в нижній частині зарплатної сходи знаходяться спеціальності, пов'язані з фінансами: бухгалтери, бізнес-аналітики, фінансові аналітики - їх дохід не перевищує $90 тисяч в рік.


Сколько зарабатывают сотрудники Apple

Зате навіть рядові програмісти і інженери Apple отримують близько $100 тисяч на рік. Що вже говорити про фахівців, які очолюють власні команди інженерів чи програмістів. Їх в компанії цінують і платять близько $120-130 тисяч в рік. Нарешті, найбільше в Apple заробляють дизайнери. Фахівці з промислового дизайну, наближені до Джоні Айву, отримують $167 260 в рік.

І хоча дані досить приблизні, працювати в Apple дуже навіть вигідно, якщо, звичайно, ви не працюєте на одного з її азіатських партнерів, яких регулярно схиляють за невиконання вимог трудового законодавства. [Cult of Mac]

|