Menu

Pegatron отримала половину замовлення на виробництво 4,7-дюймового iPhone 6


Pegatron получила половину заказа на производство 4,7-дюймового iPhone 6

Вчора китайські засоби масової інформації поширили новину про те, що iPhone 6 проходить останні стадії контролю якості перед початком масового виробництва. Це може свідчити, що оголошення в минулому місяці про початок складання 4,7-дюймової моделі було сильно перебільшено. Більш того, серйозну участь у виробництві прийме Pegatron, якій в цьому році вдалося забрати собі половину всього обсягу замовлень на одну з моделей нового покоління смартфонів Apple.

Як повідомляє Digitimes, загальний тираж 4,7-дюймової моделі iPhone 6 в цьому році складе 50 млн пристроїв. Рівно половина, або 25 млн смартфонів, буде проведена зусиллями Pegatron. Друга половина залишиться за давнім партнером Apple, компанією Foxconn. У минулому Pegatron вже відповідала за виробництво iPhone 5c і iPad mini, тому рівень довіри між компаніями достатній, щоб віддати половину обсягу виробництва 4,7-дюймової моделі саме цьому виробнику. Не варто забувати і про 5,5-дюймовому планшетофоне, чий виробник поки точно невідомий, але обсяги виробництва більш великого iPhone, ймовірно, будуть помітно нижче.

Також стало відомо, що на заводі Foxconn проходить останні випробування тестова партія iPhone 6. Китайські засоби масової інформації не мають даних, про яку з моделей йде мова, але якщо пристрої пройдуть фінальний контроль якості, то буде запущено серійне виробництво. Можна припустити, що виробництво 4,7-дюймової моделі все ще не стартувало і тому саме її зараз перевіряють фахівці з контролю якості Apple. Хоча можливий і інший варіант, при якому молодша модель iPhone 6 успішно проводиться протягом місяця, а зараз на порозі відправки у виробництво знаходиться планшетофон. Початок збірки 5,5-дюймової моделі раніше прогнозувалося як раз в серпні.

У будь-якому випадку чекати залишилося недовго. Вже 9 вересня ми, ймовірно, дізнаємося все про нові моделі iPhone, кількість моделей та їх характеристики. [MacRumors & MacRumors]

|