Menu

[App Store] Нумерологія Піфагора. Значення імені і дати народження


[App Store] Нумерология Пифагора. Значение имени и даты рождения

Вид: Спосіб життя
Розробник/Видавець: Macsoftex/Evolution Games
Версія: 1.3.1
iPhone + iPad: 99 33 руб. (тимчасово) [Завантажити з App Store]

Числа супроводжують людину все його життя. Дата народження, вік, пам'ятні дати - все це не тільки певні дні в календарі, але і числа, значення яких практично напевно зміг би сказати більше, ніж ми собі уявляємо. Саме цим займається Нумерологія - система эзотеричеких і часом навіть містичні зв'язки між числами і живими істотами, їх вплив на життя людини. У свою чергу додаток «Нумерологія Піфагора» дозволяє буквально за кілька хвилин дізнатися багато нового про себе, свою долю і предрасположенностях, а також людей навколо. Заінтриговані? Це ще далеко не все.


[App Store] Нумерология Пифагора. Значение имени и даты рождения

Варто відзначити, що повальне захоплення нумерологією - явище відносно недавнє, але походження даної системи поглядів куди старше. Сучасним видом нумерології ми багато в чому зобов'язані раннім математикам, а в особливості Піфагору, який ще в VI столітті до нашої ери об'єднав різні математичні системи з науками про природу людини. Сьогодні, тим не менш, ми поговоримо про додаток, яке дозволить уникнути тривалого студіювання книг для отримання безлічі цікавої інформації про своєї особистості, предрасположенностях, особливості характеру, сумісності з іншими людьми і в чому іншому.


[App Store] Нумерология Пифагора. Значение имени и даты рождения

Отже, після установки програми «Нумерологія» на свій iPhone або iPad необхідно обов'язково створити профіль, який складається з повних прізвища, імені та по батькові, а також дати народження. Цієї інформації буде достатньо для роботи з програмою. Головне меню представлено списком профілів. Тобто ніхто не заважає створити аналогічні профілі для своїх близьких, друзів і знайомих, щоб краще їх пізнати. Підтримується імпорт інформації з контактів, а також з соціальних мереж ВКонтакте і Facebook.


[App Store] Нумерология Пифагора. Значение имени и даты рождения

Для початку відкриємо свій профіль. Тут доступні п'ять розділів, кожний з яких містить певний вид інформації. Перший - ваше ім'я - дозволить дізнатися число душі, особистості, долі, кармічні уроки і число зрілості. Наприклад, число долі описує життєву мету людини, а також спосіб розвитку в даному напрямку. Потім можна ознайомитися з числами, отриманими виходячи з дати народження: число життєвого шляху, життєві цикли, число піків і проблем, а також квадрат Піфагора. Останній описує людину за кількома характеристиками, в залежності від того, яке число виявилося в тій чи іншій клітинці матриці.


[App Store] Нумерология Пифагора. Значение имени и даты рождения

Наприклад, якщо енергія людини описується двома двійками, то це саме та норма енергії, необхідний кожній людині. Така енергія сприятлива для контакту з іншими людьми і роботи. Люди з двома двійками в енергії дуже товариські, добре налагоджують контакт, а також є чудовими ораторами, лекторами та оповідачами. На цьому закінчимо з прикладом і перейдемо до наступного розділу профілю - персонального прогнозом.


[App Store] Нумерология Пифагора. Значение имени и даты рождения

Персональний прогноз може бути складений на певну дату, день, місяць і рік. При цьому прямо тут можна змінити день або місяць, щоб дізнатися, що вас чекає, скажімо, через два тижні. Це, зрозуміло, не гороскоп, а скоріше нагадування про те, чим краще зайнятися в той чи інший день, чому приділити час, а чого слід уникати. Нарешті, розділ сумісність дозволяє вибрати собі в пару ще однієї людини, чий профіль створений у додатку, та оцінити особисту і ділову сумісність з ним, а також дізнатися ті моменти, на які слід звернути увагу у відносинах.


[App Store] Нумерология Пифагора. Значение имени и даты рождения

Наостанок заглянемо в розділ загальні значення чисел. Тут дана характеристика всіх чисел, які зустрічаються в житті людини, виходячи з імені та дати народження. Наприклад, у мене ці числа 1, 7, 8 і 9. Отже, для них «Нумерологія» і підготувала корисну і цікаву інформацію. Хоча доречно буде сказати, що вся інформація в додатку цікава і для кого-то напевно буде корисна. Велика кількість грамотного тексту і докладні пояснення дозволять увійти в світ нумерології навіть зеленому новачкові в цій справі, а вийти повністю підкованим в питаннях впливу чисел на своє життя і долю.


[App Store] Нумерология Пифагора. Значение имени и даты рождения

Час підбивати підсумки. З точки зору програми «Нумерологія» може похвалитися простим і зручним інтерфейсом, шрифтами, які зручно і приємно читати, а також стабільністю роботи. Деколи, правда, програма настійно вимагає оцінити її в App Store, але це абсолютно незначний недолік. Адже в основу програми лягло безліч цікавої та корисної інформації про нумерології і вплив чисел на наше життя. Це особиста справа кожного, вірити чи ні в подібні речі, але їх знання зовсім не обтяжує, а скоріше допомагає краще зрозуміти себе і людей навколо. А ті, хто дано відкрив для себе нумерологію, знайдуть однойменне додаток корисним в якості кишенькового супутника, який завжди поруч у смартфоні або планшеті.

Сьогодні п'ятниця і в найближчі три дні, до неділі, додаток «Нумерологія» буде доступно всього за 33 рублі замість стандартних 99.

iPhone + iPad: 99 33 руб. (тимчасово) [Завантажити з App Store]

Юзабіліті: 5, Функціональність: 5, Інтерфейс: 5, Ціна/якість: 5, Вердикт: 5
|