Menu

8 порад щодо створення процвітаючої ферми в грі Hay Day


8 советов по созданию процветающей фермы в игре Hay Day

Якщо ви втомилися від нескінченних боїв у Clash of Clans і хочете перейти до творення замість руйнування, то цілком можливо, що вас зацікавить гра Hay Day. Це класична економічна стратегія в межах окремо взятої ферми з просунутими соціальними функціями.

Розвиток власної ферми з нуля захоплює не менше, ніж «розгойдування» героя в якій-небудь рольовій грі. Однак запустивши Hay Day вперше і пройшовши нехитре навчання, передбачене розробниками, гравець залишається один на один з безліччю прихованих підводних каменів, не розгледівши які, можна сильно затягнути процес створення успішного фермерського господарства.

Саме для новачків і тих гравців, кого встигла набриднути гра, і призначена ця стаття. Перші зможуть отримати цінний досвід і уникнути поширених помилок, а другі, можливо, відкриють для себе Hay Day з абсолютно іншої сторони і переглянуть свою тактику, яка призвела до того, що гра дуже швидко набридла.

Насамперед зазначу, що далі ви не знайдете жодного заклику скористатися вбудованими покупками. Причини на це рівно дві. По-перше, в рамках Hay Day і місцевих цін ефективність внутрішньоігрових покупок вкрай низька. Друга причина є наслідком першої і полягає в тому, що розвинути свою ферму самостійно зовсім нескладно, достатньо лише враховувати деякі важливі моменти. Про них і поговоримо.

1. Отже, ви запустили Hay Day і пройшли навчання. Тепер ви знаєте, що в грі є гроші у вигляді золотих монет і алмази, які витрачаються на поліпшення і прискорення. Поліпшити можна споруди, а можна прискорити виробництво або будівництво. На створення чого-небудь в Hay Day витрачається реальний час. Причому на більш високих рівнях тимчасові витрати можуть становити цілий день або навіть більше.


8 советов по созданию процветающей фермы в игре Hay Day

Але це аж ніяк не привід витрачати алмази на прискорення. Дуже швидко ви зрозумієте, що поповнити їх запас набагато складніше, ніж просто витратити їх. Звідси висновок - алмази бережемо і витрачаємо їх правильно. Дійсно потрібною сферою їх застосування є збільшення черзі на створення продуктів у виробничих будівлях. Сміливо витрачаємо сюди дорогоцінні камені, додаючи нові слоти.

2. Наступна порада - не нехтуйте Томом. Цей хлопчина з'явиться, коли ви досягнете певного рівня і протягом двох діб буде безкорисливо допомагати вам шукати потрібні предмети за найнижчими цінами. Використовуйте хлопчиська нещадно, тому що по закінченні відведеного часу його можна буде найняти лише за алмази, і коштувати це буде пристойно. З допомогою Тома поповніть свої запаси сокир, пив, лопат, динамітів і все, що в звичайний час знайти важко. В даному випадку не скупіться на монети!


8 советов по созданию процветающей фермы в игре Hay Day

3. Раз вже мова зайшла про інструменти, то важливо зазначити, що навіть повністю очистивши свою ділянку від непотрібних дерев і каміння, не варто починати продавати зайві лопати або сокири. Все це вам ще знадобиться для розкопок в шахті або прибирання завявших кущів чи дерев.

4. Тепер поговоримо про гроші і способи їх заробітку. Найбільш очевидним способом поповнення фермерського бюджету є виконання завдань. Не варто ним нехтувати, тому що крім пари сотень монет, ви також отримаєте цінні очки досвіду. На більш високих рівнях відкриється торгова лавка, де ви зможете виставляти власну продукцію. Увага! Це головний спосіб отримання доходів у Hay Day! Активно торгуйте, не цураючись заробітку навіть у 100 монет. Потроху ви зможете сколотити стан, який знадобиться для спорудження будівель на високих рівнях.


8 советов по созданию процветающей фермы в игре Hay Day

5. Додавайте віртуальних друзів і нехай вас додають у відповідь. Це дозволить збільшити оборот ферми, а також допоможе продовжити плодоносний період ваших дерев і кущів, заощадивши тим самим певну суму грошей.

6. Коли до вас в поштову скриньку вперше потрапить місцева газета, не забувайте його регулярно переглядати. Там можна відшукати і придбати рідкісні предмети, які важко знайти. Також там ви знайдете компоненти, які невигідно виробляти самостійно, але потрібно добути якомога швидше. Загалом, не забувайте заглядати в газету і ви самі помітите позитивний ефект.


8 советов по созданию процветающей фермы в игре Hay Day

7. Намагайтеся завжди займати будівлі якою-небудь роботою. Від їх простою ви не отримаєте ніякої користі, а от їхня робота принесе вам додаткову продукцію на продаж і дозволить самих будівель підвищити свій рівень, прискорюючи виробництво і роблячи його більш вигідним.


8 советов по созданию процветающей фермы в игре Hay Day

8. Не захоплюйтеся декоруванням на перших порах. Звичайно, всім хочеться, щоб їх ферма виглядала красиво, але не варто витрачати на це останні монети. Ви зможете навести красу в своєму господарстві на більш пізніх етапах, коли з грошима не буде проблем.

Перераховані вище поради досить очевидні, але приходять з досвідом. Зрозуміло, це зовсім не обов'язкове керівництво по Hay Day, але воно допоможе вам заощадити реальний час і вбереже від необґрунтованих витрат через in-app. Удачі вам на фермі.

iPhone + iPad: Безкоштовно [iTunes link] [QR]

|