Menu

[App Store] Planner 5D. Детальне планування інтер'єру та ландшафту


[App Store] Planner 5D. Детальное планирование интерьера и ландшафта

Вид З:
Розробник/Видавець: Planner 5D LLC
Версія: 2.7
iPad: Безкоштовно [Скачати з App Store]

Планування ремонту і майбутнього інтер'єру часто не менш важливий процес, ніж його втілення в життя. Тому підходити до нього треба з особливою увагою, щоб в майбутньому уникнути неприємних сюрпризів. Можна довіритися професійним або не дуже дизайнеру, а можна придумати все самому. В останньому випадку вам навіть не потрібні традиційні ручка з папером для створення ескізів і планів. Вся справа в тому, що тепер можна легко створити тривимірну модель інтер'єру за допомогою iPad та додатки Planner 5D. Забігаючи вперед, зауважу, що відтворити дизайн приміщення своєї мрії ще ніколи не було так просто.

Отже, у вас в голові вже є чітка або ще не зовсім детальна картина того, що ви хочете створити в окремій кімнаті, квартирі, будинку або на ділянці біля нього, але ви не знаєте, як краще це зробити. Для початку завантажте Planner 5D в App Store абсолютно безкоштовно і створіть обліковий запис, а ми познайомимося з можливостями програми на прикладі створення нового інтер'єру. Однак перш дозвольте розповісти про одну вкрай цікавою функції синхронізації проектів з сервером. Для цих цілей і створюється обліковий запис. Створені на iPad проекти можна переглядати і редагувати на сайті planner5d.com з браузера, а також синхронізувати з іншим iPad. Для вивантаження проектів з планшета в Мережу необхідно лише зробити свайп вниз у головному меню і всі плани вирушать в хмару.


[App Store] Planner 5D. Детальное планирование интерьера и ландшафта

Для демонстрації можливостей програми в меню присутній один готовий дизайн, який наочно відображає як багатий набір інструментів, так і широкі можливості кастомізації проекту. Але спробуємо створити щось своє, запустивши новий проект. Спочатку у нас є одна кімната розміром 5 х 5 метрів, навколо якої можна починати створювати свій план. Для зміни розмірів кімнати досить торкнутися одного з її кутів і потім перетягнути його в потрібному напрямку. З бічного меню зліва проводиться додавання всіх інших об'єктів.


[App Store] Planner 5D. Детальное планирование интерьера и ландшафта

На першому етапі краще створити повну віртуальну копію приміщення, в якому буде проводитися ремонт. Тому сміливо перетягуємо з бічного меню нові кімнати, змінюємо їх розмір, а потім доповнюємо план дверима і вікнами. Але двері і вікна - це лише верхівка айсберга. В активі Planner 5D є безліч інших об'єктів: арки, перегородки, сходи, колони, ворота і навіть паркани. Політ фантазії майже не обмежений.


[App Store] Planner 5D. Детальное планирование интерьера и ландшафта

Створивши основу, можна приступати до наступного етапу: вибрати колір і фактуру стін, підлоги, стелі. Можливості Planner 5D дозволяють у кілька дотиків змінити висоту того самого стелі або будь-якого об'єкта. Достатньо лише торкнутися його на плані, виділивши об'єкт, а потім вказати його властивості у спеціальному меню, що викликається ключем. Для простоти навігації кожній кімнаті можна присвоїти своє ім'я, щоб потім легко перемикатися між приміщеннями простим дотиком. Для перемикання між поверхами використовується випадаюче меню.


[App Store] Planner 5D. Детальное планирование интерьера и ландшафта

Від побудови віртуального будинку переходимо до створення безпосередньо інтер'єру. Ось тут політ фантазії практично нічим не обмежений. Чотири великих розділи: меблі, техніка, інше і екстер'єр дозволяють розмістити на віртуальному плані будинку будь-яку дрібницю, аж до миски для їжі вашого домашнього улюбленця. Така увага до деталей не може не радувати. Але є тут і невелике обмеження. Вибираємо, наприклад, дивани для вітальні. Кілька з них можна спокійно перетягнути в свій проект, але інші відзначені значком будиночка, означає, що так просто бажаний предмет меблів на плані побачити не вдасться.


[App Store] Planner 5D. Детальное планирование интерьера и ландшафта

Оскільки Planner 5D поширюється безкоштовно, то частина предметів доступні за передплатою. Відкрити доступ до всього каталогу можна на тиждень, місяць або назавжди. Відповідно відрізняються і ціни від 99 до 329 рублів. Але тут слід зробити невеличкий відступ. Навряд чи ви будете робити ремонт кожен місяць, а тому цілком можна обмежитися тижневої підпискою, щоб скористатися всіма можливостями програми. Якщо ж ви плануєте використовувати Planner 5D як робочий інструмент, то тут підійде необмежений доступ. Іншими словами, цінова політика досить гнучка і підходить для більшості користувачів.


[App Store] Planner 5D. Детальное планирование интерьера и ландшафта

Так чи інакше, але ви поступово заповніть свій проект предметами інтер'єру та ландшафту. Дивно, але будь-який об'єкт у межах проекту можна змінювати як душі завгодно. Хочете збільшити розміри крісла? Легко. Колір? Немає проблем. Зрештою, завжди можна створити точний дублікат будь-якого предмету. Звісно, можна змінювати й колір.


[App Store] Planner 5D. Детальное планирование интерьера и ландшафта

Найцікавіше залишилося наостанок. Яким би прекрасним не був ваш план, але в площині він виглядає зовсім не так реалістично, як це повинно бути в реальному житті. Спеціально для цих цілей натискаємо клавішу 3D праворуч і бачимо свій проект повністю тривимірним. Віртуальна екскурсія по квартирі або будинку дозволить не тільки помилуватися на свої праці під іншим кутом, але і взагалі поглянути на розроблений план по новому. Після такого перегляду напевно з'являться свіжі ідеї на рахунок того, що можна виправити чи зробити краще. Тривимірна картинка практично бездоганна. Засмутив лише дивний вигляд сходів, якщо дивитися на неї з верхнього поверху. Але з іншого боку, це все-таки не The Sims, тому цю дрібницю можна з легкістю пробачити Planner 5D.


[App Store] Planner 5D. Детальное планирование интерьера и ландшафта

Planner 5D - унікальне рішення для дизайну інтер'єру та ландшафту, причому орієнтоване не на професіоналів (хоча їм теж буде цікаво), а на простих користувачів, які збираються зайнятися зовнішнім виглядом свого житла. В активі додатки зручні інструменти для створення приміщень, а також величезна безліч найрізноманітніших предметів для їх наповнення. А вже режим 3D і зовсім чудова можливість отримати справжній перший погляд на майбутній дизайн. За таке застосування не шкода було б і заплатити, а воно поширюється абсолютно безкоштовно.

iPad: Безкоштовно [Скачати з App Store]

Юзабіліті: 5, Функціональність: 5, Інтерфейс: 5, Вердикт: 5
|