Menu

Концепт iPhone 6 від Сiccarese Design


Концепт iPhone 6 от Сiccarese Design

Всі картинки клікабельні

Досвідчений дизайнер Федеріко зі студії Сiccarese Design не перший рік намагається передбачити зовнішній вигляд нових пристроїв компанії Apple. Часто це футуристичні концепти (один і два), рідше більш правдоподібні начерки дизайну новинки (як цей). Буде нечесно, якщо я не згадаю про його практично точному попаданні в яблучком з концептом 4-дюймового iPhone. Тепер настала черга iPhone 6, який художник зобразив у дуже незвичному вигляді.


Концепт iPhone 6 от Сiccarese Design

Федеріко, як і більшість аналітиків, провісників, ворожок та інших представників окультного світу, вважає, що компанія Apple представить цього року відразу два нових iPhone. Природно, обидва будуть оснащені збільшеними в порівнянні з iPhone 5s екранами. Правда, дозвіл дизайнер вказав якийсь неоднозначне.

  • 4,7-дюймовий iPhone 6: 750×1338
  • 5,5-дюймовий iPhone 6: 878×1568
  • 4-дюймовий iPhone 5s: 640×1138 (для порівняння)


Концепт iPhone 6 от Сiccarese Design

Довго міркувати про дозвіл екранів майбутніх новинок не будемо, так як ніхто достеменно не знає, що представить компанія Apple. Скажу лише одне - для 5,5-дюймового гаджета така кількість точок на одиницю площі здається занадто низьким, якщо судити по сучасним Android-смартфонів. Основне ж завдання цього концепту - показати, як будуть виглядати «великі» iPhone в порівнянні з останньою моделлю.


Концепт iPhone 6 от Сiccarese Design

iPhone 6 від Сiccarese Design за своїми формами і матеріалами нагадує пульт від ТВ-приставки Apple TV. Такий же тонкий і повністю алюмінієвий. Вражаючий концепт, з якого добре видно, що екрану iOS-смартфона ще є куди рости.


Концепт iPhone 6 от Сiccarese Design


Концепт iPhone 6 от Сiccarese Design

Новини по темі:
- Специфікації двох моделей iPhone 6
- За даними аналітика, iPhone 6 отримає 4,8-дюймовий дисплей
- Аналітики про дозвіл екрану iPhone 6, iPad Pro і iWatch
- Фотографії тонкого iPhone 6 із збільшеним екраном
- Apple готує дві нові моделі iPhone з збільшеними дисплеями на 2014 рік

|