Menu

Почалося виробництво дисплеїв для 12,9-дюймового iPad


Началось производство дисплеев для 12,9-дюймового iPad

Багато хто в свій час скептично поставилися до чуток про розробку Apple компактного планшета, який повинен був стати зменшеним варіантом 9,7-дюймового iPad. Однак інформація підтвердилася і світ побачив iPad mini, миттєво завоювавши симпатію публіки. Так чому б Apple не спробувати рух не тільки у бік зменшення екрану, але і збільшити дисплей планшетника? Всі передумови для цього є.

Перші чутки про роботу над великим iPad з'явилися ще кілька місяців тому. Тоді стало відомо, що в надрах Apple йде тестування прототипів iPhone і iPad з збільшеними щодо поточних екранами пристроїв. Потім непряме підтвердження інформація отримала завдяки зусиллям NPD Display Search, «рассекретившей» параметри дисплеїв відразу кілька нових гаджетів, які побачать світ у наступному році. Тепер же новий матеріал, опублікований в The Korea Times, знову повертає нас до теми iPad з збільшеним майже до 13 дюймів екраном.

Який побажав залишитися невідомим співробітник корейського виробника дисплеїв поділився з виданням інформацією про початок виробництва панелей для нового планшетника Apple, дебют якого намічений на початок 2014 року. Головною відмінною особливістю нового iPad стане збільшений до 12,9 дюймів дисплей. Крім того, він буде містити набагато більше пікселів, ніж iPad Air», а дозвіл має наблизитися до ультрависокої чіткості (UHD).

Зрозуміло, чутки часто не виникають на порожньому місці і Apple цілком можуть працювати над прототипом «великого» iPad. Але при цьому немає жодних гарантій, що пристрій потрапить на прилавки. В той же час не можна заперечувати, що планшетні комп'ютери стають все більш затребуваними робочими інструментами та в деяких областях навіть 9,7-дюймового екрану iPad Air вже буде замало. [MacRumors]

|